Det här är recept på en lyxig frukost, pannkaksmuffins med blåbär.
Söt vaniljglass eller syrlig blåbärskesella är perfekt till!
Recept:
3 ägg
2 dl vetemjöl
5 dl mjölk
150 g blåbär
½-1 dl råsocker (vanligt socker går också bra)
5 dl mjölk
150 g blåbär
½-1 dl råsocker (vanligt socker går också bra)
1. Vispa äggen och blanda ner mjöl och mjölk.
2. Sätt ugnen på 225 grader och ställ smeten i kylen i ca 15 min så att den får svälla.
3. Smöra en muffinsplåt ordentligt så att de inte fastnar. (Eller använd stora muffinsformar)
4. Blanda bär och socker efter smak och fördela i formarna.
5. Häll sist i smeten och grädda ca 20 min.
/Mathilda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en liten kommentar :)