15 juni 2011

Panerad torskfile med färskpotatis och fetaostsås



Middag på 20 minuter, så enkelt som det kan bli!:)




Ca. 10 mellanstora färskpotatisar
Panerade torskfileer
Broccoli
Körsbärstomater

Fetaost
Cremefraiche
Citronpeppar och Citronmeliss




1. Koka upp vatten till potatis.
2. Skrubba bort jorden från färskpotatisen men lämna skalet på, lägg i kokande vatten och koka ca 20 min beroende på potatisens storlek.
3. Mosa fetaost och blanda med cremefraiche, citronpeppar och citronmeliss.
4. Värm lite smör i en stekpanna och stek de panerade torskfileern enligt förpackningen.
5. Koka broccoli.
6. Skölj några körsbärstomater, eller gör en sallad.






Enkel mat, kan vara riktigt god.




/Mathilda


1 kommentar:

Lämna gärna en liten kommentar :)